Racefietsen


Wij bieden in onze showroom de dealerschappen aan van Orbea, Factor, Kalkhoff, Cervelo en Merida. Deze merken brengen ons een compleet aanbod van fietsen, van een instapfiets racefiets, mountainbike tot de professionele modellen.


Orbea is een prachtig Spaans merk dat al meer dan 170 jaar bestaat.
Zij leveren een fantastisch programma op het gebied van race, mountainbike, gravel en e-bikes. Meer info omtrent het customizen van je eigen Orbea fiets?
Ga naar https://www.orbea.com/gb-en/myo/step-customization/

Binnen dit aanbod zijn zij haast heer en meester te noemen op het gebied van een custom fiets bouwen, namelijk het MYO (custom paint en built) programma.
Binnen de zeer uitgebreide richtlijnen van de modellen kun je je eigen kleuren en afmontage samenstellen. Je maakt dus je eigen custom fiets.

Factor, opgericht door de Amerikaan Rob Gitelis. Hij is een voormalig profwielrenner. 

 

Met een geschiedenis diep in de wereld van motorsport en luchtvaart. De motorsporttechnologie die hielp bij het definiëren van de eerste creaties van Factor, zoals de door bf1systems ontwikkelde vermogensmeter en het dataloggingsysteem van de eerste Factors, zijn zij innoverend. Het blijven doorontwikkelen blijft doorsijpelen in Factor-fietsen. 

 

Cervelo, het Nederlands–Canadese merk dat sinds 1996 actief is in het wielerpeleton. De oorspronkelijke basis van het merk was het ontwikkelen en produceren van triatlon fietsen.

De aerodynamica maakt de fiets uniek en heeft voor doorontwikkeling gezorgd tot aan de huidige modellen zoals we nu de S-serie kennen. Naast de S serie maken zij ook allround en gravelbikes met de vaste kenmerken van Cervélo als aerodynamica, stijfheid en comfort.

 

Merida, het allround merk binnen onze showroom.  Zij maken het geheel compleet, van racefietsen, mountainbikes, cyclocross, e-MTB, gravel tot een sportieve kinderfiets!