Werkplaats

In onze werkplaats bieden wij u de beste service die u zichzelf en uw fiets kunt wensen. 

Eerlijk en kwalitatief goed onderhoud tegen betaalbare prijzen, dit is zeker een speerpunt voor ons en iets waarmee ons onderscheiden en willen blijven onderscheiden. Een fiets koopt u voor jaren en met goed onderhoud gaan alle onderdelen langer mee en fietst u vooral gewoon lekkerder. 


Onderhoudscontract:

Een van onze top aanbiedingen is een onderhoudscontract voor uw fiets. U betaald een jaarlijks bedrag per fiets en daarmee koopt u voor een heel jaar al onze uren in de werkplaats af. Een dat voor een bedrag wat u bij onze collega's betaald voor een enkele beurt. Gewoon omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de beste toegevoegde waarde van een speciaalzaak is. Wij zorgen er niet alleen voor dat we u een passende en kwalitatief goede fiets verkopen, maar willen u vooral altijd optimaal van uw fiets en uw schaarse vrije tijd laten genieten. Hoe kan dat beter dan met een fiets die altijd in top conditie verkeerd.

Eerste Fiets:  € 74.95

Tweede Fiets:€ 64.95

Derde Fiets:   € 54,95


Onderdelen:

Buiten het servicecontract hebben wij uiteraard ook nog steeds gewoon de kleine en de grote onderhoudsbeurt voor uw fiets en zijn wij zeer scherp met al onze onderdelen. Wij realiseren ons dat een speciaalzaak meerwaarde voor u heeft, maar hanteren ook nog eens zeer scherpe prijzen voor de onderdelen. Maakt u zeker eens een afspraak in onze werkplaats. U kunt zelfs op afspraak wachten op uw fiets, neemt u een bakje koffie en geniet van het al het moois in de winkel, terwijl de monteur in onze open werkplaats uw fiets weer helemaal voor u in orde maakt.


Onderhoudsbeurten en onderdelen prijzen:

Zie hieronder nog een voorbeeld van de reguliere onderhoudsbeurten.